43 αθλητές και αθλήτριες των Ακαδημιών του Έσπερου Κω, ταξίδεψαν και φέτος στη Ρόδο για φιλικά παιχνίδια με τα εκεί σωματεία.
Το περασμένο Σαββατοκύριακο (24 &. 25 Φεβρουαρίου) τα μίνι Κορίτσια και Αγόρια και τα προμίνι Αγόρια του Συλλόγου μας, έζησαν μοναδικές στιγμές, σε φιλικές συναντήσεις με αντίστοιχα τμήματα στο νησί των Ιπποτών.
Ευχαριστούμε θερμά τις ομάδες της Ιαλυσού, του Κλεόβουλου Λίνδου και ιδιαιτέρως το Ροδίων Άθλησης και την Elite Basketball Academy για την άριστη φιλοξενία στα γήπεδα του Βενετοκλείου και του Ροδίων Παιδεία.
Από τη συνάντηση της αποστολής στο λιμάνι, το πλοίο, το λεωφορείο, μέχρι τη διαμονή στο ξενοδοχείο και φυσικά ο χρόνος που πέρασαν τα παιδιά στα γήπεδα, τα παιχνίδια και το αντάμωμα με φίλους, όλα ήταν εξαιρετικά!
Εμπειρίες μιας ζωής που μόνο ο αθλητισμός προσφέρει. Για τον ΕΣΠΕΡΟ αποτελεί υποχρέωση, τα παιδιά των Ακαδημιών του να ζουν την μοναδική εμπειρία που σου δίνει πάντα η αποστολή μιας ομάδας, ξεκινώντας από τις μικρότερες ηλικίες και αργότερα συμμετέχοντας σε αγωνιστικά τμήματα, να ταξιδεύουν και να συμμετέχουν στα σημαντικότερα τουρνουά της Ελλάδας.
Ευχαριστούμε τους γονείς για την στήριξή τους και την πολυμελή αποστολή των 100 ατόμων που συνόδευσαν την ομάδα μας.
Ευχαριστούμε την ακτοπλοϊκή εταιρία Blue Star Ferries για την βοήθεια της σε κάθε μας ταξίδι στο Αιγαίο Πέλαγος.
Τέλος ευχαριστούμε τον κύριο Λισγάρη Μιχαήλ και τα ξενοδοχεία DIMITRA BEACH HOTEL & MICHELANGELO RESORTS SPA για τη βοήθεια του στην πραγματοποίηση του ταξιδιού των μικρών μας αθλητών και αθλητριών.