Την Πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψε ο Σύλλογός μας στο κατάμεστο εστιατόριο “ΟΝΕΙΡΟ”  στο Τιγκάκι, ενώ παράλληλα βραβεύθηκαν οι αθλητές της ομάδας Unified καλαθοσφαίρισης της Κω για την κατάκτηση της 1ης θέσης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.

Τη Βασιλόπιτα ευλόγησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ.κ. Ναθαναήλ, ενώ με την παρουσία τίμησαν την εκδήλωση ο Δήμαρχος Κω κ. Θεοδόσης Νικηταράς, ο Έπαρχος Κω κ. Γιάννης Καμπανής, ο Αντιδήμαρχος κ. Παναγιώτης Αβρίθης, ο Αντιδήμαρχος κ. Σταμάτης Πης, ο πρώην υπουργός κ. Γιώργος Νικητιάδης, ο Πρόεδρος του ΔΟΠΑΒΣ κ. Παναγιώτης Χατζηχριστοφή, η Υπεύθυνη σε θέματα Πολιτικής Προστασίας κ. Σταματία Κανταρζή και ο Κοινοτικός Σύμβουλος Ασφενδιού κ. Σεβαστιανός Παρβέρης.

Το φλουρί έτυχε στον αθλητή του συλλόγου μας , Παναγιώτη Παπαχρόνη, ο οποίος κέρδισε ένα ρολόι αξίας 700€, προσφορά του καταστήματος κοσμημάτων Μ&Μ, το οποίο ευχαριστούμε θερμά!

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην κ. Μαρία Πίκουλα, η οποία είναι συνεχώς δόπλα μας και συμβάλλει σε όλες μας τις εκδηλώσεις καθώς επίσης και σε όλες τις επιχειρήσεις για την προσφορά δώρων στη λαχειοφόρο!