Κατά τη διάρκεια των χριστουγεννιάτικων διακοπών, αρκετοί ήταν οι αθλητές των αγωνιστικών τμημάτων του Έσπερου που φιλοξενήθηκαν και προπονήθηκαν σε ομάδες της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης.
Ευχαριστούμε την Ακαδημία ΔΕΚΑ της συμπρωτεύουσας. Εκεί, στις εγκαταστάσεις των πρωταθλητών Ελλάδας σε παίδες και εφήβους, προπονήθηκαν, οι Βίλα Ορέστης, Χατζηστέργος Θεόφιλος και Χατζηστέργος Μάξιμος.
Ευχαριστούμε τον ιστορικό Πανιώνιο για την φιλοξενία του αθλητή μας, Γούναρη Φίλιππου, στις εξαιρετικές Ακαδημίες του.
Ευχαριστούμε την ΑΕΚ που έδωσε την ευκαιρία στον Τσολάκη Παναγιώτη να προπονηθεί με την εφηβική ομάδα της βασίλισσας.
Ευχαριστούμε τον Άρη Θεσσαλονίκης, την ομάδα που μας μύησε στο μπάσκετ και το παιδικό τμήμα, όπου ο Αηδονίδης Σάκης βρέθηκε να προπονείται.
Ευχαριστούμε την Apollo Amsterdam, στην οποία προπονήθηκε ο Ντονλού Κεμάλ κατά την παραμονή του στην Ολλανδία.
Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμότατα την ομάδα καλαθοσφαίρισης των Μελισσίων, στην οποία η Καραμήτσου Βασιλική προπονήθηκε αρκετές μέρες μαζί με τις κορασίδες, πριν αναχωρήσει
για το τουρνουά Χριστουγέννων στο Τσοτύλι Κοζάνης.
Τα παιδιά μέσα από τις συμμετοχές τους αυτές είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν απο κοντά και να έρθουν σε επαφή με τον τρόπο λειτουργίας κορυφαίων Ακαδημιών της Ελλάδας, Ακαδημιών στων οποίων τα πρότυπα στηρίζεται και η λειτουργία του σωματείου του Α.Σ ΕΣΠΕΡΟΣ ΚΩ.
Η σπουδαιότητα ύπαρξης τόσων εξαίρετων συνεργατών σε κάθε σημείο της Ελλάδας είναι μεγάλη και η δυνατότητα συνεργασίας μαζί τους, μας τιμά και μας χαροποιεί ιδιαίτερα καθώς το όραμα όλων μας είναι κοινό!
Το αναπτυξιακό μπάσκετ ….